31 Ocak 2010 Pazar

GÜLCEK AJAX'A DOĞRU!



7 ay var, 5 ay var, aha 2 ay kaldı, 20 gün sonra gidecek derken zaman geldi de çattı: Gülcek gidiyor! Birkaç saat sonra pek değerli manitam, ağzına kadar marijuana ve magic mushroom dolu Amsterdam'a uçacak ve 5 ay boyunca oralarda takılacak.

Biraz benim b*k yemem oldu aslında bu. Sen kalk; kızın aklında yokken "Bak Erasmus diye birşey var, sende başvursana beraber gideriz?" deyiver (akademik olarak FAIL! biri olduğunu bilmezmiş gibi), ondan sonra kız gitsin sen mülakatta "Ehem, enciniyıring iz dı fiyıld aym intırestıd in" de kal İstanbul'da. Herşey olacağına varıyor gerçekten.

Neyse ki durumun hazmedemediğimiz evresini çoktan geçirmiştik ki son günler yaklaştıkça rahat geçti. Yani elbette birbirimizi özleyeceğiz ama bunu "yol ayrımı", "aman Allah'ım kader!", "böyle bitmez aşklar!", "Kadınım! Eşyaları topladın, gittin; epilasyona girmiş gibiyim." gibi olayı dramatize edip suni bir tutku yüklemenin anlamı yok tabii ki. Tabii olaya 5 ay boyunca bu şekilde rasyonel bakabilmek için kendime 2 adet meşgale belirledim: İnek kız tribiyle ders çalışmak ve ortaokul ve lisede piştiğimiz o hayvani erkek ortamına girmek. Artık 2.siyle ilgili kimi dostlarımın seviyesiz sohbetleriyle yanımda olacağından eminim (onlar kendini biliyor).

2.dönemin benim için bambaşka olacağı aşikâr. Sonuçta koca bir yıl benimle olan bir parçam 5 aylığına benden kopacak. Fakat aslında sabah okula gidip akşam dönmüş gibi olacak, en azından böyle bakmak biraz daha iç ferahlatıcı.

Bu kısımda direk kendisine hitap edeyim:
Bol eğlen, güzel vakit geçir! Seni çok seviyorum Gülcek! :)

(Ayrıca bu yazıyı yazarken otöbüs ya da okul servisinde seninle konuşamamak gibi yeterince utandım.)

(Bir de başlığı yazarken aklıma Fotomaç başlıkları geldi.)

7 yorum:

  1. Allah kavuştursun siz aşıkları =)

    YanıtlaSil
  2. güle güle gülce....güle güle...

    YanıtlaSil
  3. bu sefer güldürmedi...

    YanıtlaSil
  4. ulan 5 ay sonra dönecek gömdünüz kızı :) gelecek o

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin veysel, aklını başka şeylerle meşgul etmeye bak ;) kalana da gidene de zor ama kalanın beklediği yerde daha çok anısı var gideni hatırlatan... o da bi gerçek

    YanıtlaSil
  6. hmm tecrübe konuşmuş:)... Valla benden de bir kolay gelsin. Sayılı gün hocam. Bir de bakmışınız 5 ayın sonuna gelmişiniz. Kendine meşgale belirlemişin zaten sıkıntı yok.

    YanıtlaSil
  7. inşallah sevdiğimçift, çok sağolunuz (=

    YanıtlaSil